Uw webbrowser is verouderd

We zien dat u momenteel gebruik maakt van een oude versie van Internet Explorer. We raden u aan om uw browser te updaten voor het openen van onze website.
TarievenKennisbankVeelgestelde vragenuser icoon
Inloggen gebruikers

Locaties

Benieuwd of wij ook in jouw plaats onze dienstverlening verlenen?

Saillant werkt vanaf verschillende locaties door het hele land, vanuit hier kunnen wij een bezoek aan huis verzorgen voor een kennismakingsgesprek of een intake. Ook is het mogelijk om op afstand contact te leggen via beeldbellen, mail of telefoon, mocht dit wenselijk zijn.Wij begrijpen dat het niet makkelijk is en dat u misschien wel voor het eerst hulp inroept, daarom gaan wij discreet met uw informatie om en luisteren wij met onbevooroordeeld naar uw verhaal. Wanneer we eenmaal weten waar we samen aan kunnen werken, stellen we een plan van aanpak op. Dit plan is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld bemiddelen met schuldeisers of een traject met u inplannen waarin we stap voor stap de weg naar financiële gezondheid bespreken.

Waarom Saillant voor curatele, bewindvoering, mentorschap of schuldhulpverlening?

Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie die staat voor kwaliteit. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen met schulden en financiële problemen. Onze aanpak is laagdrempelig, kwalitatief en op maat. Wij staan graag voor u klaar om samen oplossingen te bedenken en te zoeken.Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Saillant Bewindvoering, mentorschap, curatele, schuldhulpverlening
HuisregelementTerug naar bovenKlachtenformulierHorus logoAutoriteit persoonsgegevensRealisatie door Talkpixels
Veelgestelde vragen