Uw webbrowser is verouderd

We zien dat u momenteel gebruik maakt van een oude versie van Internet Explorer. We raden u aan om uw browser te updaten voor het openen van onze website.
TarievenKennisbankVeelgestelde vragenuser icoon
Inloggen gebruikers

Nóg betere hulp aan inwoners met schulden

Nóg betere hulp aan inwoners met schulden

Onlangs zijn wij een unieke samenwerking aangegaan met de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk, en drie andere bewindvoerderskantoren (Bergen Bewind, VA Bewindvoering en ZIS Finance Support). Middels deze samenwerking kunnen wij de hulpbehoevende inwoners van eerder genoemde gemeenten beter helpen. Het doel van de samenwerking is dat minder inwoners problematische schulden gaan opbouwen en dat zij tevens in staat zijn hun financiën zelfstandig te regelen.


Het bestuur van Halte Werk zegt hierover het volgende: “Bewindvoerders spelen een belangrijke rol bij de hulp en ondersteuning van inwoners met financiële problemen. Daarom is een goede samenwerking met bewindvoerders belangrijk. We spannen ons samen in om zoveel mogelijk inwoners goed te helpen met hun financiën, met als doel om mensen uit de schulden te halen en te houden”.


Het volledige persbericht lees je hier.

Alkmaar

Stel ons je vragen

Samen gaan we op zoek naar een oplossing voor jouw probleem

Saillant Contact opnemen
Je bericht is succesvol verzonden en wij zullen ermee aan de slag gaan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van jouw vraag
HuisregelementTerug naar bovenKlachtenformulierHorus logoAutoriteit persoonsgegevensRealisatie door Talkpixels
Artikelen